Kleuradvies met merken zoals: Arte, Shades by Eric Kuster & DWC

Kleuradvies met merken zoals: Arte, Shades by Eric Kuster & DWC

Het is super leuk om mee te mogen denken aan een verbouw/nieuwbouw project van klanten. Ik vind het geweldig om de mooiste combinaties te maken met met betrekking tot kleuren in een woonruimte. patronen, vormen en kleuren samenbrengen tot één geheel brengen. Ik luister naar de klant en kijk waar de interesse en stijl liggen. Aan de hand van een intake gesprek, ga ik aan de slag!

Ik werk graag met aantal merken, die een bepaalde stijl uitstralen. Denk aan de stijl van Eric Kuster. Deze heeft een uitstraling van rust, romantische en chique.


Wist je dat ik op locatie kom voor een kleuradvies, maar geregeld dit ook digitaal doe? dan stuur ik het pakketje behang/verf stalen gewoon op per post. zodat je zelf ook nog een keer kan kijken in je eigen ruimte. 

Ben jij ook zoekend naar jouw stijl en wat je precies mooi vindt? 
Ik help je graag hiermee. stuur een via het contactformulier je gegevens op en ik neem contact met jouw op.

Liefs,

Rawan

Terug naar blog

Reactie plaatsen