Over Daro Home & Interior

 

Hotel Chique

Daro Home & Interior, is opgericht door Rawan, zij staat achter Daro Home & Interior. Rawan is afgestudeerd in 2010 aan de interieuropleiding en heeft enkele jaren gewerkt bij verschillende interieurzaken en daarna uit de interieurwereld gestapt. Enkele jaren later is het weer gaan kriebelen en is het tijd om uit te breiden en zelfstandig aan het werk te gaan. Rawan houdt van een persoonlijke gesprek en komt graag langs voor een kopje koffie om samen te brainstormen.

Daro Home & Interior is geïnspireerd geraakt door restaurants, cafe's en hotels. Niet alleen hier in Nederland, maar over de hele wereld. Daro Home & Interior kenmerkt zich voornamelijk met Hotel Chique stijl, deze stijl herken je voornamelijk door de natuurlijke tinten en materialen. 

Dare Home & Interior staat voor service gericht werken, luisteren naar de klanten en helpen waar nodig is. Klanten die moeite hebben van het inrichten van hun woning of het stylen ervan, helpen wij graag. Heb jij een nieuwbouw of verbouw plannen, Rawan onteemt als jouw zorgen. Rawan Biedt complete Interieurplannen, met 2D-3D plannen, kleur- en materiaal Advies en/of alleen interieuradvies. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Assortiment

De producten bij Daro Home & Interior, zijn persoonlijk uitgekozen door Rawan. Die zijn niet alleen zorgvuldig uitgekozen. Maar ook de uitstraling, materiaal en afkomst zijn erg belangrijk in het proces meegenomen. deze 3 elementen zijn van belang voor het creëren van de Hotel Chique stijl.